Afspraak maken:
Ik werk enkel op afspraak. Je maakt het best een afspraak via het contactformulier op de website of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je kan een afspraak vastleggen op 1 van deze 3 locaties:
- Praktijk Groeistap, Nieuwstraat 1D, 8650 Houthulst
- Groepspraktijk Equilibre, Veemarkt 10, 8900 Ieper: www.equilibre.be
- Groepspraktijk Praktijk 72, Hoogledestraat 72, 8610 Kortemark: www.praktijk72.be

Maandag:
overdag: Equilibre
avond: Equilibre

Dinsdag:
overdag: Groeistap
avond: Groeistap

Woensdag: overdag: Groeistap

Vrijdag: overdag: Praktijk 72

Zaterdag: voormiddag: Praktijk 72

Indien je niet aanwezig kan zijn op de reeds gemaakte afspraak, kan je tijdig je afspraak annuleren via sms en dat minstens 24 uren op voorhand.

Betaling:
Indien je loopbaanbegeleiding met een loopbaancheque van de VDAB volgt, mag je die cheque naar mij doormailen wanneer je die ontvangen hebt. Hiermee is de betaling van de loopbaanbegeleiding in orde.
Betaling kan cash, via Payconiq of met factuur via overschrijving. Betaling met bancontact is in de praktijk niet mogelijk.
Individuele sessies loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques of veerkrachtcoaching zonder loopbaancheques worden telkens na iedere sessie betaald.

Wachtruimtes:
Hou er rekening mee dat er geen wachtruimte is in praktijk Groeistap. Moet je wachten op je zoon of dochter? Houthulst heeft een prachtig bos om in te wandelen. Het is ook heel aangenaam wandelen in Bezoekerscentrum De Blankaart in Woumen. Op 10 km rijden van bij mij kom je in Diksmuide, met zijn gezellige en mooie markt met verschillende horecazaken.
In Praktijk 72 en in Equilibre is er wel een wachtruimte voorzien.

 

Bedankt voor uw bericht

Uw bericht werd succesvol verstuurd. We beantwoorden uw mail zo snel mogelijk.