HSP op de werkvloer?
HSP-coaching kan een onderdeel zijn van loopbaanbegeleiding zodat je hier ook op werkvlak beter mee kan leren omgaan. In dit geval kan je gebruik maken van de VDAB loopbaancheques, op voorwaarde dat we daarnaast ook werken op je kwaliteiten, talenten en je loopbaandoel. De Vlaamse Overheid wil met het systeem van loopbaancheques mensen aansporen om actief over hun loopbaan na te denken en hun carrière in een richting te sturen die meer aansluit op hun persoonlijke talenten en sterktes. Je betaalt zelf slechts 40 euro per loopbaancheque. Elke werknemer en zelfstandige met minstens 7 jaren werkervaring heeft om de 6 jaar recht op 2 loopbaancheques. Je eerste loopbaancheque geeft je recht op 4 uren loopbaanbegeleiding, je tweede cheque op 3 uren loopbaanbegeleiding. Een loopbaanbegeleidingstraject bestaat dus uit 4 of 7 uren individuele coaching, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Je kan dus zelf kiezen voor een kort of een uitgebreid loopbaancoachingstraject. Voor meer info kan je mijn rubriek “loopbaanbegeleiding” raadplegen.
Meer info over loopbaancheques vind je via deze link.


Ik maak deel uit van het ervaren team van loopbaancoaches van het gemandateerde loopbaancentrum CoreTalents. Hierdoor kan je bij mij ook terecht met loopbaancheques.

Heb je nog geen recht op loopbaancheques of heb je geen loopbaancheques meer?
Ook dan kan je bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding aan het tarief van 50 euro voor een sessie van een uur.


HSP in je persoonlijke leven?
Via individuele coaching help ik je met zelfinzicht en krijg je direct toepasbare tips om van je HSP een kracht te maken. Een individuele coachingsessie duurt een uur en kost 50 euro.

Een KernTalentenanalyse kost 220 euro.
Dit omvat steeds: vragenlijst – intakegesprek – analyse – diepte-interview – terugkoppeling

Het standaard KernTalentenanalyseverslag kan aangekocht worden aan de prijs van 95 euro.
Het uitgebreide en volledig gepersonaliseerde KernTalentenanalyseverslag kan je aankopen aan de prijs van 175 euro.
Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en kan telefonisch of op afspraak.