Veel HSP’s zijn de verbinding met zichzelf kwijt geraakt. Een KernTalentenanalyse zorgt voor meer verbinding met jezelf. Door dit zelfinzicht sta je meer in je kracht en kan je positieve keuzes maken die echt bij je passen (zie ook werkwijze loopbaanbegeleiding).

Via individuele coaching laat ik je je eigen handleiding ontdekken. Verschillende thema’s kunnen aan bod komen, op jouw maat: omgaan met stress en overprikkeling, grenzen stellen en vaker “nee” zeggen, constant piekeren,  vermoeidheid en energieniveau, omgaan met je eigen gevoelens en die van anderen, je veerkracht verhogen, energetische afscherming …

Ongelukkig in je job? Als HSP ben je daar extra gevoelig voor. Voor HSP’s is de werkcontext extra belangrijk. Met de HSP-loopbaanbegeleiding ontdek je welke werkomgeving het best bij je past, leer je je natuurlijke sterktes en kwaliteiten kennen, krijg je handvaten om zelf kleine veranderingen in je omgaan met je werk aan te brengen. Zo krijg je vervulling en innerlijke rust.

Van HSP naar HSP: als HSP leef ik me snel in jouw situatie in. Ik bekijk jouw hoogsensitiviteit als een positieve kracht en ik hou er rekening mee tijdens elke fase van de coaching.