Voor loopbaanbegeleiding kan je loopbaancheques inzetten. De Vlaamse Overheid wil met het systeem van loopbaancheques mensen aansporen om actief over hun loopbaan na te denken en hun carrière in een richting te sturen die meer aansluit op hun persoonlijke talenten en sterktes. Je betaalt zelf slechts 40 euro per loopbaancheque. Elke werknemer en zelfstandige met minstens 7 jaren werkervaring heeft om de 6 jaar recht op 2 loopbaancheques. Je eerste loopbaancheque geeft je recht op 4 uren loopbaanbegeleiding, je tweede cheque op 3 uren loopbaanbegeleiding. 

Je krijgt dus 7 uren loopbaancoaching voor slechts 80 euro, steeds inclusief KernTalentenanalyse en persoonlijk verslag!

Meer info over loopbaancheques vind je  via deze link.

Ik maak deel uit van het ervaren team van loopbaancoaches van het gemandateerde loopbaancentrum CoreTalents en van het gemandateerde loopbaancentrum It makes sense. Hierdoor kan je bij mij ook terecht met loopbaancheques.

Heb je nog geen recht op loopbaancheques of heb je geen loopbaancheques meer? Ook dan kan je bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding.

Individuele loopbaancoaching kan aan het tarief van 70 euro voor een sessie van een uur en 100 euro voor een sessie van anderhalf uur.

Extra uren bovenop de uren van de loopbaancheque(s) (1 ste cheque = 4 uren begeleiding / 2 de cheque = 3 uren begeleiding) worden aangerekend aan het tarief van 70 euro voor een uur of 100 euro voor anderhalf uur.
Bij het gebruik van een loopbaancheque zit een visueel overzicht van je KernTalentenprofiel en een persoonlijk kernverslag inbegrepen.

 

Altijd inclusief: intakegesprek met scherp stellen vraag en met duiding methode / vragenlijst / check vragenlijst / volledige feedback KernTalentenprofiel met koppeling aan eigen professioneel en persoonlijk verhaal en bespreking inzichten. 

Totale duur traject: ongeveer 5 uren

 

AANBOD

BTW excl.

BTW incl.

Volledige analyse met achteraf visueel overzicht KernTalentenprofiel 


300 euro


363 euro

Volledige analyse met achteraf visueel overzicht KernTalentenprofiel en persoonlijk kernverslag 


390 euro


472 euro

Volledige analyse met achteraf visueel overzicht KernTalentenprofiel en persoonlijk uitgebreid verslag


465 euro


563 euro

Persoonlijk kernverslag = jouw KernTalentenprofiel met volledige uitleg (sterk / half / klein) en alle basiscombinaties

Persoonlijk uitgebreid verslag = jouw KernTalentenprofiel met volledige uitleg (sterk / half / klein) en alle basiscombinaties met extra’s: meer complexe combinaties van KernTalenten, een oplijsting van energiegevers en energievreters, paradoxen binnen je KernTalentenprofiel die mismatchen kunnen veroorzaken. 


  
Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en kan telefonisch of op afspraak. Een goede klik met je loopbaanbegeleider en duidelijkheid over de manier van werken is belangrijk.