STAP 1: intakegesprek

Tijdens het intakegesprek luister ik naar je specifieke vraag en naar jouw verhaal en schets ik wat je kan verwachten van de analyse. We stellen jouw loopbaanvraag scherp. Je vult het eerste deel van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan in. Het intakegesprek duurt ongeveer één tot twee uren.

 

STAP 2: invullen van een vragenlijst

Na het intakegesprek krijg je toegang tot een eenvoudige vragenlijst. Deze brengt je terug naar je kindertijd tussen 4 en 12 jaar en je favoriete speelgoed, bezigheden en interesses. Denk je dat de kindertijd al te ver achter je ligt? Geen zorgen, het komt vanzelf weer naar boven als je de vragenlijst doorneemt. Het invullen van de vragenlijst duurt ca. 30 minuten en is heel leuk om te doen!

 

STAP 3: analysegesprek

Tijdens een gesprek van 3 à 4 uren gaan we de keuzes uit je vragenlijst overlopen en checken. Daarna geef ik een heel uitgebreide uitleg van jouw KernTalenten, met al hun eigenschappen, met alle nuances en alle combinaties die op jou van toepassing zijn. Je ontdekt wat jouw KernTalenten zijn en je komt al meteen tot nieuwe inzichten. Hier staan we bij stil en we bespreken deze inzichten in functie van jouw loopbaanvraag. We gaan na in welke mate je KernTalenten zich tot nu toe gemanifesteerd hebben in je leven(keuzes). Welke van jouw sterke KernTalenten zet jij al in? Kan je die kwijt in jouw job? Welke sterke KernTalenten zijn nog latent aanwezig? Zet jij veel kleine KernTalenten in in je job? Je vult het tweede deel van je
persoonlijk ontwikkelingsplan in.

STAP 4: verslag

Ik stel een persoonlijk kernverslag op met daarin het overzicht van jouw KernTalenten en de uitleg ervan. Dit verslag krijg je via mail of eventueel met de post. Het verslag kun je je leven lang blijven gebruiken, zoals bij ieder keuzemoment waar je nog voor komt te staan. Het omvat een complete analyse van al jouw sterke, halve en kleine KernTalenten in al zijn nuances, combinaties en koppelingen. Het benadrukt wat goed bij je past en geeft ook aan welke taken energie uit je weghalen.

 

Bovenstaande stappen kunnen aangevuld worden met individuele loopbaancoaching, gecombineerd met thuisopdrachten, afhankelijk van jouw noden en steeds op maat van jouw vraag en situatie. Volgende thema’s kunnen aan bod komen: het versterken van je loopbaancompetenties, het ontdekken van je persoonlijke waarden, aandacht voor een betere work- life integratie, het meer uitleven van jouw energiegevers en het minder inzetten van jouw energievreters, grenzen stellen en nee zeggen, het ombuigen van je belemmerende overtuigen, eigenwaarde en zelfvertrouwen opbouwen, jobcrafting, stress reduceren en veerkracht opbouwen, omgaan met hoogsensitiviteit op de werkvloer …

Op die manier ondersteun ik je ten volle in je persoonlijke en professionele groei, zodat jij je volle potentieel naar buiten kan brengen.

 

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en kan telefonisch of op afspraak.