STAP 1: intakegesprek

Tijdens het intakegesprek luister ik naar je specifieke vraag en schets ik wat je kan verwachten van de analyse (dit kan ook telefonisch).

 

STAP 2: invullen van een vragenlijst

Zodra je je aangemeld hebt, krijg je toegang tot een eenvoudige vragenlijst. Deze brengt je terug naar je kindertijd tussen 4 en 12 jaar en je favoriete speelgoed, bezigheden en interesses. Denk je dat de kindertijd al te ver achter je ligt? Geen zorgen, het komt vanzelf weer naar boven als je de vragenlijst doorneemt. Het invullen van de vragenlijst duurt ca. 30 minuten en is heel leuk om te doen!

 

STAP 3: eerste analysegesprek

Tijdens een gesprek van ca. 3 uur gaan we de keuzes uit je vragenlijst overlopen en bespreken. Daarna geef ik een uitgebreide uitleg van jouw KernTalenten. Je ontdekt wat jouw KernTalenten zijn en je komt al meteen tot nieuwe inzichten. Via een diepte-interview gaan we na in welke mate je KernTalenten zich tot nu toe gemanifesteerd hebben in je leven(keuzes). Welke van jouw sterke KernTalenten zet jij al in? Welke sterke KernTalenten zijn nog latent aanwezig?

 

STAP 4: verslag

Ik stel een persoonlijk en uitgebreid verslag op met daarin het overzicht van jouw KernTalenten en de uitleg ervan. Dit verslag krijg je via mail of eventueel met de post. Het verslag kun je je leven lang blijven gebruiken, zoals bij ieder keuzemoment waar je nog voor komt te staan. Het omvat een complete analyse van al jouw sterke, halve en kleine KernTalenten in al zijn nuances, combinaties en koppelingen. Het benadrukt wat goed bij je past en geeft ook aan welke taken energie uit je weghalen.

 

STAP 5: tweede analysegesprek

Tijdens een tweede gesprek van ongeveer een uur kunnen vragen over je verslag of over je KernTalenten aan bod komen. We nemen je oorspronkelijke vraag terug onder de loep en gaan die aftoetsen met behulp van je KernTalentenverslag.

Indien gewenst kunnen we in een aantal extra sessies samen bekijken hoe je verder aan de slag gaat met de conclusies uit je analyse.