Hallo!

Ik ben Nele Bogaert (°1975). Ik ben gehuwd met Pedro en ik ben trotse mama van twee tieners, onze dochter Soetkin en onze zoon Pepijn.
In mijn jarenlange onderwijservaring is begeleiding van mensen de rode draad. Op weg gaan met jongeren en (jong)volwassenen en hen zien “groeien”, maakt mij echt gelukkig.

Sinds 1996 geef ik les in een secundaire school. Ik ben lid van het team leerlingenbegeleiding en van de werkgroep Methode en Motivatie. Ik werk op school als leercoach. Als mentor in aanvangs – en stagebegeleiding en als interne vertrouwenspersoon begeleid ik ook volwassenen.

Mijn functie van interne vertrouwenspersoon heeft mij ten volle doen beseffen dat mensen begeleiden mijn passie is en heeft mij verdere stappen laten zetten in de wereld van coaching. Ik ben erg geboeid door mensen en hun verhalen. Door steeds meer met begeleiding bezig te zijn, heb ik hierin mijn missie ontdekt en heb ik in 2018 de stap gezet om mijn eigen praktijk Groeistap op te richten. Omdat ik in mijn werk op school erg hou van de afwisseling tussen het werken met jongeren en het begeleiden van volwassenen, heb ik ervoor gekozen om ook in mijn praktijk zowel met jongeren als met volwassenen te werken.

In mijn vrije tijd geniet ik van momenten met mijn gezin, hou ik van lezen en van lekker eten, ga ik met mijn hond het bos in en ga ik joggen, pik ik graag een concert mee.